Over Martine:

Ik kom uit een creatieve familie met knutselaars, tekenaars en verhalen vertellers. Mijn beide overgrootvaders waren dominee en vertelden verhalen vanaf de kansel. Mijn opa had eigenlijk kunstschilder willen worden en oma kon prachtig bloemen tekenen! Van hen kreeg ik mijn eerste tekenlessen.
Tekenen was en is één van mijn favoriete bezigheden. Als kind tekende ik mijn schoolschriften vol. Later tekende ik tijdens vergaderingen de stukken vol. Uiteindelijk groeide dit uit tot een baan als illustrator.
Ik illustreer kaarten en teken en schrijf boeken voor kinderen, zowel in opdracht als vrij werk. Daarnaast illustreer ik voor bedrijven: ik verluchtig teksten, teken recepten of vat een boodschap kernachtig samen in beeld.
Het illustreren gaat met de hand. Mijn favoriete tekenmateriaal is ecoline vanwege de prachtige kleuren en omdat je daar zo heerlijk mee kan experimenteren.